Οι ενεργειακοί επιθεωρητές του γραφείου μας με πολύ μεγάλη εμπειρία σε πλειάδα ενεργειακών επιθεωρήσεων άμεσα και αξιόπιστα βγάζουν για λογαριασμό σας το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου.

Οι ενεργειακοί επιθεωρητές μας είναι πιστοποιημένοι από το ΥΠΕΚΑ έτσι ώστε να μπορούν να εκδώσουν το ενεργειακό πιστοποιητικό για  διαμερίσματα σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.  Επίσης κάνουμε  ενεργειακές επιθεωρήσεις έτσι ώστε να εντάξουμε το  ακίνητο  για   όποιους  πελάτες μας  ενδιαφέρονται  και  στο πρόγραμμα  εξοικονομώ  κατ’ οίκον με σκοπό την χρηματοδότηση 35% από κρατικούς πόρους για την ενεργειακή αναβαθμίσιμη του οικήματος.

Οι ενεργειακοί επιθεωρητές μας σας επισκέπτονται και αφού λάβουν τις απαραίτητες μετρήσεις εκπονούν την μελέτη για το πιστοποιητικό της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου. Άμεσα μέσα σε 2 ήμερες το πιστοποιητικό είναι έτοιμο. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όσο πιο γρήγορα και αξιόπιστα γίνεται. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι πλέον απαραίτητο για αγορά και ενοικίαση ενός  ακινήτου πλην κάποιων εξαιρέσεων. Έτσι μπορείτε να μας καλέσετε να σας βοηθήσουμε σε ότι αφορά στο να μαζέψετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, η για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση.

Ενεργειακοί επιθεωρητές, ενεργειακό πιστοποιητικό, πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης   έχουν πια μπει για τα καλά στην ζωή μας. Καλέστε μας έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για όποια απορία μπορεί να έχετε, για ότι αφορά το σπίτι σας, άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

 Subscribe in a reader

Alternative Energy News

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: